Babyfoto's Groningen | Sem | Ten Berge Fotografie
27 mei 2019

Babyfoto’s Groningen

Babyfoto’s Groningen 

Babyfoto’s Groningen Sem

Ongeveer twee maanden geleden kreeg ik een berichtje van Suzan dat ze graag zwangerschapsfoto’s wilde. Tijdens de shoot bespraken we ook de newbornshoot en ze gaf meteen aan dat ze graag babyfoto’s wilde laten maken.
Babyfoto's Groningen | Sem |Ten Berge Fotografie 

Sem

Een aantal weken daarna kreeg ik een berichtje dat Sem was geboren!
Toen ik binnen kwam was ik opslag verliefd! Wat een prachtig kindje! Suzan zei dat Sem waarschijnlijk niet zou gaan slapen, maar ik gaf aan dat het vast goed zou komen. Ik zette mijn spullen klaar en wikkelde Sem in een wrap (doekje).

Babyfoto's Groningen | Sem| Ten Berge Fotografie

Nog geen twee minuten later sliep hij en kon ik heel veel mooie babyfoto’s maken! Hij sliep heerlijk door en daarop zei Suzan dat ik magische handen had en vroeg of ik niet de hele dag kon blijven zodat Sem heerlijk zou slapen haha. Helaas kan ik dat natuurlijk niet doen, maar het is wel leuk om te horen!
Zodra ik thuis kwam heb ik de foto’s op de computer gezet en heb ik een selectie gemaakt. Deze selectie zet ik in een galerij, bewerk de foto’s voor en stuur die weer door naar de klant.
De meeste ouders vinden het heel moeilijk te kiezen uit babyfoto’s dus maak ik al een strenge voorselectie. Soms blijft er dan nog steeds een redelijke galerij over zoals bij Sem. Suzan kon dus dan ook moeilijk kiezen. Uiteindelijk heeft ze een hele mooie serie uitgezocht waar ze nog heel lang plezier van zal hebben. Omdat er zoveel mooie foto’s zijn gemaakt heb ik gevraagd of ik ze mocht gebruiken voor mijn blog.

Babyfoto's Groningen | Sem| Ten Berge Fotografie

Heel veel geluk met jullie prachtige Sem! Hopelijk zie ik hem over een poosje weer eens terug! 

Willen jullie meer van mijn Newbornfotografie zien? Klik dan hier  Newborn Fotografie

Volg jij mij al op Instagram

Babyfoto's Groningen | Sem| Ten Berge Fotografie

Babyfoto's Groningen | Sem| Ten Berge Fotografie

RECENT POSTS

    Leave a comment