Bruidsfotograaf

In de herfst kwamen Tom & Marelvis bij mij thuis om kennis te maken en te praten over hun wensen met betrekking tot hun bruiloft en hun wensen voor een bruidsfotograaf. Tom & Marelvis waren al snel enthousiast en boekten mij voor de bruiloft in Delfzijl, dat gelegen is in de provincie Groningen.

Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe

De Bruiloft

Op 18-05-2018 was het dan zo ver. Al vroeg in de morgen reed ik naar Delfzijl naar het ouderlijk huis van Marelvis. Toen ik daar aankwam werdhet haar van Marelvis gekruld en was zij inmiddels al mooi opgemaakt. Er waren meerdere familieleden aanwezig waaronder haar ouders en haar tante. Even later kwam ook haar beste vriendin!

Bij het aantrekken van de jurk werd Marelvis geholpen door haar moeder, tante en haar beste vriendin. Na het aankleden had ik als bruidsfotograaf even een WAUW momentje... Marelvis kreeg van haar moeder een dikke knuffel, waarna haar tante een traantje wegpinkte. Ook haar vader en haar beste vriendin kwamen even knuffelen. Daarna maakte Marelvis samen met haar moeder nog even een dansje! Marelvis wel wat gespannen en zei: "Ik ga gewoon trouwen!!!"

Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe

Toen Tom arriveerde werden er grapjes gemaakt dat hij een roze pak aan zou hebben. Tom belde aan en nadat Marelvis de deur open had gedaan, hebben ze elkaar eerst even grondig bekeken en elkaar liefdevol bewonderd!

Vanuit het ouderlijk huis zijn we naar de Menkemaborg in Uithuizen gereden voor de Bruidsreportage. Marelvis liet vallen dat er kermis in Delfzijl was dus bedacht ik me dat we daar ook maar even langs moesten voor foto's. Tom & Marelvis bleken vergeten te zijn hun lunch mee te nemen, dus zijn we bij de Hema in Delfzijl gaan eten nadat we de foto's op de kermis hadden gemaakt!

Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe

Ceremonie

De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis in Delfzijl. Deze was vrij kort omdat we daarna ook nog naar de kerk gingen, waar eerst een maaltijd werd genuttigd. Gelukkig mocht ik als bruidsfotograaf lekker mee-eten!

Na het eten was de kerkdienst waarin Marelvis werd weggegeven dier en vader en Tom door zijn moeder. Ik had nog niet eerder zo een mooie kerkdienst meegemaakt. er werd gezongen en geklapt!

Toen de kerkdienst was afgelopen was ik eigenlijk klaar voor die dag, maar omdat iedereen meteen naar de feestlocatie ging, ben ik meegegaan voor de openingsdans. Ik had deze nog niet eerder vastgelegd, dus dit was voor mij het moment om dat toch even te doen. Meestal word ik geboekt tot na het eten en dan pak je dit stukje niet mee, wat ik toch wel heel erg gaaf vind. Dis voor alle mensen die mij als bruidsfotograaf gaan boeken, de openingsdans doe ik ook graag, hahah!

Mijn dag zat er op... Wat een energieke positieve dag was dit en wat en bijzonder stel!

Ik wens jullie heel veel geluk samen Tom & Marelvis!

Wil je meer van mijn werk zien? Volg mij dan op Instagram.

Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen Friesland Drenthe

Volg mij op instagram

@username