Trouwfoto's

Dirk en Marianne moest een behoorlijk eindje rijden om bij mij te komen kennismaken voor hun bruiloft. Helemaal vanuit Eindhoven! Maar toch wilde Marianne dat ik hun trouwfoto's ging maken. De bruiloft zou immers in Leeuwarden zijn dus dat was toch wat dichter bij. Het was meteen een gezellig gesprek en dus boekten ze.

Bruidsfotograaf Groningen Drenthe Friesland

De bruiloft

Op 16 juni 2018 was het zo ver. Ik werd om 7.30 uur in Hurdegaryp verwacht. Daar werd Marianne bij haar ouderlijk huis in de make-up gezet en aangekleed. De beste vriendin van Marianne was er vanaf het begin al bij. Het zusje van Marianne hielp samen met har moeder met het aantrekken van de jurk. Dirk kwam Marianne ophalen om naar Leeuwarden te vertrekken voor de ceremonie in het gemeentehuis.

Bruidsfotograaf Groningen Drenthe Friesland

Ceremonie

Wat een prachtig gebouw! Ik was er nog nooit geweest maar het heeft zeker indruk op mij gemaakt. Het was een mooie maar ook gezellige ceremonie. De ringen werden niet om de vinder geschoven op deze locatie omdat we later nog een kerkdienst zouden gaan bijwonen. Na de ceremonie zijn Dirk, Marianne, de bruidsmeisjes en ik de stad in gegaan om te trouwfoto's te maken. Voor de mensen die uit Leeuwarden komen zijn dit hele herkenbare plekjes die we op de foto hebben gezet. Wat ik erg leuk vond is dat Marianne haar trouwschoenen inruilde voor haar Allstars met een Friese vlag er op. heel stom, ik was mijn lunch vergeten maar Dirk en Marianne hadden genoeg te eten voor iedereen. We hebben heerlijk in het zonnetje in het park zitten eten.

Bruidsfotograaf Groningen Drenthe Friesland

Kerkdienst

Terwijl wij de trouwfoto's aan het maken waren gingen de daggasten allemaal vast naar de kerk om daar een maaltijd te nuttigen. Wij kwamen na de lunch ook aan in de kerk voor de kerkdienst. Hier werden dus wel ringen uitgewisseld.

Na de kerkdienst zat de dag er voor mij op en ging het bruidspaar richting Eindhoven voor het feest.

Dirk & Marianne ik vond het super om bij jullie dag te mogen zijn. Ik wens jullie samen veel geluk!

Wil je meer van mijn werk zien? Klik dan hier.

Volg jij mij al op Instagram?

Bruidsfotograaf Groningen Drenthe Friesland
Trouwfotograaf Groningen Drenthe Friesland
Trouwfotograaf Groningen Drenthe Friesland
Trouwfotograaf Groningen Drenthe Friesland
Trouwfotograaf Groningen Drenthe Friesland
Trouwfotograaf Groningen Drenthe Friesland
Trouwfotograaf Groningen Drenthe Friesland
Trouwfotograaf Groningen Drenthe Friesland
Trouwfotograaf Groningen Drenthe Friesland
Trouwfotograaf Groningen Drenthe Friesland

Volg mij op Instagram

@username