Fotografie

Ben je op zoek naar iets anders dan een ‘normale’ foto? En hou je van een romantische stijl van fotografie? Ik fotografeer in Groningen, maar rij als het moet het hele land door. Voor bijna alle soorten fotografie kun je bij mij terecht.
Je kunt mij terecht voor Newborn fotografie, een Baby en Kind reportage, Bruidsfotografie, Zwangerschaps reportage of een Cakesmash shoot.
Maar bijvoorbeeld ook voor bedrijfsfotografie of een foto voor op je linkedin profiel.
Staat jou wens er niet bij, stuur me dan even een Berichtje om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Mijn stijl

Mijn stijl van fotografie is zacht en romantisch. Ik heb er een aantal jaar over gedaan om deze stijl te ontwikkelen, want zoiets instaat niet zomaar. Ik heb meerdere lenzen uitgeprobeerd en online workshops gevolgd. Uit eindelijk is het deze stijl van fotografie en bewerking geworden en dit past bij mij.
Trouwreportages ben ik pas mee begonnen toen ik zeker wist dat dit mijn stijl zou zijn. Ik heb eerst de focus gelegd op kinderen en natuurlijk de newborns.

Leg het vast

Je hoort het veel, dat mensen zeggen, jeetje wat gaat de tijd snel, het is zo weer voorbij. Als je zelf kindjes hebt dan weet je hoe snel de tijd voorbij gaat. En dan snap je vast heel erg goed dat fotografie een beetje kan helpen om een bepaalde periode weer even terug te voelen.

Producten

Na de reportage is het mogelijk een afspraak te maken voor een bestelsessie. Tijdens deze bestelsessie gaan we samen kijken wat voor product het beste bij jou en je interieur past. De sessie wordt gehouden in mijn studio, waar je de producten ook kunt bekijken. Wil je geen bestelsessie, dan hoeft dat natuurlijk niet. Misschien weet je al wat je met de foto’s gaat doen. Mijn ervaring is dat als men digitale bestanden koopt, ze vaak op de computer blijven staan. Hoe zonde is dat? Hoe gaaf is het om na een reportage met allemaal mooie foto’s iets groots aan de muur te hangen? Waar je elke keer als je er naar kijkt blij van wordt. Of een album waar je regelmatig even door heen bladert.

Volg je mijn werk al op Instagram?

 

Marjan Ten Berge

Marjan Ten Berge

Ik ben Marjan ten Berge, moeder van twee pittige dames. Fotografie is voor mij een aantal jaren een hobby geweest totdat mijn oudste dochter werd geboren. Toen kreeg ik de smaak te pakken.

Meer lezen…