Familiefoto

Een familiefoto kun je door mij laten maken op een leuke buiten of binnen locatie. Een familiefoto kan zijn als groep maar ook als gezin.

Tijdens deze shoot maak ik een aantal groepsfoto’s/gezinsfoto’s en daarna zal ik nog losse foto’s gaan maken. Julie willen natuurlijk ook meteen een mooie foto van jullie kind(eren).

Buiten

Het hele jaar door kun je mooie buitenfoto’s maken, want elk seizoen heeft zo zijn charme. Denk aan het voorjaar, met voorjaarsbloemen, of ze zomer, met veel groen, de herfst met vallende rood gekleurde blaadjes of in de winter misschien wel sneeuw!
Als het regent kan de shoot vaak gewoon door gaan, behalve als het echt hard regent.

Familiefoto | Groningen | Ten Berge Fotografie |

Waar

Meestal vindt de shoot plaats in Groningen, Drenthe of Friesland, maar mochten jullie nu ergens anders wonen en toch graag een shoot bij mij willen boeken dan kom ik graag jullie kant op. Een familiefoto kan alleen op locatie omdat er in mijn studio niet zoveel mensen passen.

Producten

Na de reportage is het mogelijk een afspraak te maken voor een bestelsessie. Tijdens deze bestelsessie gaan we samen kijken wat voor product het beste bij jou en je interieur past. De sessie wordt gehouden in mijn studio, waar je de producten ook kunt bekijken. Wil je geen bestelsessie, dan hoeft dat natuurlijk niet. Misschien weet je al wat je met de foto’s gaat doen. Mijn ervaring is dat als men digitale bestanden koopt, ze vaak op de computer blijven staan. Hoe zonde is dat? En hoe gaaf is het om na een reportage met allemaal mooie foto’s iets groots aan de muur te hangen? Waar je elke keer als je er naar kijkt blij van wordt. Of een album waar je regelmatig even door heen bladert.

Voor vragen of het boeken van een shoot kun je contact met mij opnemen!

Volg je mij al op Facebook?