Baby en Kinderfotografie

Kinderfotografie vind ik zelf erg leuk. De babytijd duurt maar heel kort (ja het is echt waar) en elke leeftijd heeft zo zijn charme.

De weken na newborn vind ik wat lastiger om te fotograferen, omdat je kindje meer gaat bewegen en je een baby van een paar weken oud niet meer in de newbornposes kunt leggen. Wel kun je met een week of 6 leuke foto’s maken van het contact, bijvoorbeeld een lachje. Het inwikkelen in een wrap (doek) is wel wat lastiger op deze leeftijd door het bewegen van armpjes en beetjes. Pas als een kindje een week of 12 is dan wordt het weer makkelijker. Je kunt dan nog wat meer contact maken en en duidelijke lach vastleggen en het kindje eventueel op zijn of haar buik leggen.
Als jou kindje kan zitten kun je weer hele andere foto’s maken. Hetzelfde met staan en lopen.

Elisa | Kinderfotografie Groningen | Ten Berge Fotografie

Elisa & Noëlle| Kinderfotografie Groningen | Ten Berge Fotografie

Buitenshoots

Buitenschools vind ik super leuk want het decor verandert steeds. Elk jaargetijde heeft iets moois, dus buitenfoto’s kunnen eigenlijk altijd. Kindjes voelen zich buiten vaak meer op hun gemak en zo kun je een ongedwongen sfeer creëren en de mooiste foto’s maken. Een kindje hoeft niet perse in de camera te kijken. Kinderfotografie mag ook grappig zijn of dromerig. Ik vind het prettig als een kindje zich op zijn of haar gemak voelt. Als je buiten bent zie je vaak dat kindjes gaan spelen met stokjes, of blaadjes. Dat maakt de kinderfotografie zo ongedwongen.

Kinderfotografie | Groningen | Ten Berge Fotografie

Studiofotografie

Baby en kinderfotografie is ook mogelijk in de daglicht studio. Een shoot in de studio vindt plaats in de ochtend. In de studio heb ik een aantal achtergronden waar je zelf een passende uit kunt kiezen.

Kinderfotografie Groningen | Ten Berge Fotografie

Magische foto’s

Wist je dat je ook magische foto’s bij mij kan laten maken tijdens zonsondergang?

Volg je mijn werk al op Facebook?

Wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met me op!

Kinderfotografie Groningen | Ten Berge Fotografie