Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie is het mooiste als je tussen de 33 en de 36 weken zwanger bent. Dan is de buik op zijn mooist.
Na de 36e week gaat de buik vaak indalen. Foto’s van je mooie bolle buik zijn heel kostbaar. wie weet is dit wel de enige keer of de laatste keer.

Waar

Het is mogelijk een zwangerschapsshoot in de daglichtstudio te doen, maar je kunt ook kiezen voor foto’s in de natuur of op een stoere locatie.
Weet je zelf een mooie locatie voor jou bolle buik foto’s? Laat het me dan even weten! Ik sta open voor leuke nieuwe plekjes.

Zwangerschapsfotografie | Groningen | Ten Boer | Ten Berge Fotografie

Kleding

Zwangerschapsfotografie is erg persoonlijk. Je kunt kiezen voor je eigen kleding maar ook voor een mooie jurk. Ik heb 1 jurk in mijn bezit, maar mocht je een speciale wens hebben ben ik bereid een jurk aan te schaffen mits deze past bij mijn stijl van fotograferen.

Producten

Na de reportage is het mogelijk een afspraak te maken voor een bestelsessie. Tijdens deze bestelsessie gaan we samen kijken wat voor product het beste bij jou en je interieur past. De sessie wordt gehouden in mijn studio, waar je de producten ook kunt bekijken. Wil je geen bestelsessie, dan hoeft dat natuurlijk niet. Misschien weet je al wat je met de foto’s gaat doen. Mijn ervaring is dat als men digitale bestanden koopt, ze vaak op de computer blijven staan. Hoe zonde is dat? En hoe gaaf is het om na een reportage met allemaal mooie foto’s iets groots aan de muur te hangen? Waar je elke keer als je er naar kijkt blij van wordt. Of een album waar je regelmatig even door heen bladert.
Wil je graag een shoot boeken? Stuur me dan even een berichtje!

Volg je mij al op Facebook?