18 juni 2019

Kinderfoto’s Groningen

Kinderfoto’s Groningen

Kinderfoto’s

Kinderfoto’s maken is een van mijn specialiteiten. Ongedwongen en puur is het gene wat ik belangrijk vind. Bij het maken kinderfoto’s doe ik mijn best om de kinderen zichzelf te laten zijn en zich op hun gemakt te laten voelen.


Afgelopen zondag ging ik met ons gezin op pad om kinderfoto’s te maken van mijn eigen meisjes. Er wordt vaak gezegd dat mooie foto’s maken met zulke mooie meisjes vast niet zo moeilijk is. Maar dat is natuurlijk niet helemaal waar. Ook al is het wel een mooi compliment ☺. Mijn kinderen hebben ook wel eens geen zin om op de foto te gaan, dus het gaat niet altijd even makkelijk. Ik los het vaak op door ze hun gang te laten gaan zodat ze kunnen doen waar ze zelf zin in hebben. Dan vraag ik af en toe tussendoor of ze even naar mama willen kijken of elkaar een knuffel willen geven. Dat werkt heel erg goed.

Geen zin

Noëlle wilde zondag niet op de foto en dan laat ik haar ook even met rust. Als ik een shoot voor een klant doe dan doe ik natuurlijk meer mijn best om een kindje goed op de foto te krijgen, maar mijn eigen kinderen komen een andere keer wel weer aan de beurt.

Gasterse duinen

Dit keer gingen we naar de gasterse duinen om foto’s te maken. Ik was er nog nooit geweest dus leek het mij leuk daar een kijkje te nemen. Wat is het daar prachtig! Echt een aanrader om kinderfoto’s te maken. Ze hebben er lekker de ruimte om te rennen en te spelen. We gaan zeker nog eens terug naar deze plek.
Zoals jullie kunnen zien heb ik de kinderen niet echt laten poseren maar heb ik de sfeer heel losjes gehouden. Ik ben benieuwd wat de volgende locatie voor ons gaat worden. Als jullie tips hebben dan hoor ik het natuurlijk graag :).

Wil je meer kinderfoto’s zien?

Volg jij mij al op Instagram?

RECENT POSTS

    Leave a comment