Marjan ten Berge

Marjan Ten Berge | Ten Berge Fotografie

 

Ik ben Marjan ten Berge, moeder van twee pittige dames. Fotografie is voor mij een aantal jaren een hobby geweest totdat mijn oudste dochter werd geboren. Toen kreeg ik de smaak te pakken.

Mooie momenten

Als moeder zijnde geniet ik van alle veranderingen die mijn kinderen doormaken en daar probeer ik zoveel mogelijk foto’s van te maken.
Het is zo weer voorbij!
Maar hoe mooi is het dat je de vastgelegde momenten later terug kunt kijken en op elk moment kan genieten van een mooie foto aan de muur?

Fotografie is voor mij een van de mooiste dingen die er is.
Het vastleggen van een bevalling, een pas geboren baby, het gezin of de liefde.

Mijn stijl

Mijn liefde voor fotografie zie je terug in mijn werk, zacht, romantisch en authentiek.

Hopelijk zien we elkaar snel, om voor jou ook deze bijzondere momenten vast te leggen.

Alle info over de tarieven van een fotoreportage, nabestellingen en mijn werkwijze, vindt je onder informatie!

Mocht je toch nog vragen hebben? Stuur me dan even een berichtje!

Liefs Marjan

Per slot

Je kunt bij mij terecht voor een mooie reportage maar ook voor prachtige producten!

Producten

Na de reportage is het mogelijk een afspraak te maken voor een bestelsessie. Tijdens deze bestelsessie gaan we samen kijken wat voor product het beste bij jou en je interieur past. De sessie wordt gehouden in mijn studio, waar je de producten ook kunt bekijken. Wil je geen bestelsessie, dan hoeft dat natuurlijk niet. Misschien weet je al wat je met de foto’s gaat doen. Mijn ervaring is dat als men digitale bestanden koopt, ze vaak op de computer blijven staan. Hoe zonde is dat? Hoe gaaf is het om na een reportage met allemaal mooie foto’s iets groots aan de muur te hangen? Waar je elke keer als je er naar kijkt blij van wordt. Of een album waar je regelmatig even door heen bladert.

Volg je mij al op Facebook?