Marjan ten Berge, moeder van Elisa & Noëlle, 42 jaar en woonachtig in Ten Post (Groningen).

Ik hou van:

Het vrij laten van het innerlijke kind, met blote voeten in het gras, een knetterend kampvuurtje, van bloemen die heen en weer wiegen in de wind.

Puur

Mijn fotografie is puur en ongedwongen. Romantisch en authentiek. Doordat ik gebruik maak van daglicht hebben mijn foto’s een zachte uitstraling.

Sinds een jaar of 8 hou ik mij bezig met fotografie. Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby waar steeds meer vraag naar kwam. Ik heb diverse cursussen gevolgd om mijzelf verder te ontplooien en daardoor ziet mijn werk eruit zoals het nu is. Door de wensen van de klant mee te nemen in mijn werk creëren we samen het perfecte plaatje.

” HERINNERINGEN moet je vangen

zodat ze NOOIT and FEELS LIKE

zult VERGETEN “

Love notes

WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN

“Marjan heeft onze dochters gefotografeerd bij een mini shoot die ze georganiseerd had. “

Onze dochters zijn heel erg verlegen en hebben meestal even de tijd nodig om los te komen. Toch is het Marjan gelukt om in de korte tijd prachtige foto’s te maken! Het was voor ons heel moeilijk om een keuze te maken. Wij komen zeker een keer terug!

Jobke Top

“Voor het eerst is onze mooie dochter op de foto gekomen door een top fotograaf Marjan ten Berge.!”

Oohhh wat heeft een dochter genoten en het eindresultaat mag er echt wezen. Wat zijn ze ontzettend mooi geworden. Ik kan iedereen aanraden om bij Marjan ten Berge fotoshoot te nemen. Top fotograaf!!!!!!!

Marjolein Kunstman