Fayline | Newbornfotograaf Groningen | Ten Berge Fotografie
9 april 2017

Newborn fotografie | Fayline | Newbornfotograaf Groningen | Ten Berge Fotografie

Newbornfotografie | Fayline | Newbornfotograaf Groningen

Newbornfotografie

Dit verhaaltje gaat over newborn Fayline. Kim, de mama van Fayline vertelde al heel vroeg in de zwangerschap aan me dat ze zwanger was en ook dat ik de newbornfotograaf was die shoot moest gaan verzorgen.
Omdat ik Kim al een poosje kende was ik meteen erg enthousiast. Kom stuurde af en toe een newbornfoto naar me door via whatsapp die ze van mijn Facebook pagina had afgehaald. Dit moet het worden zei ze dan.

 Fayline | Newbornfotograaf Groningen | Ten Berge Fotografie Fayline | Newbornfotograaf Groningen | Ten Berge Fotografie

Geboorte

Op 20 maart werd ik wakker en zag dat ik een berichtje had van Kim. Mijn vliezen zijn gebroken! zo! Ik was meteen goed wakker! Ok…. Kim, hoe gaat het nu met je? Waar ben je? En hoeveel ontsluiting heb je? Yes! Ik kreeg antwoord (ja… ik leef op dat moment helemaal mee). Het was niet Kim maar de moeder van Kim die een berichtje terug stuurde. Ze waren net in het ziekenhuis aangekomen en Kim was wat in paniek want het ging allemaal een beetje snel voor haar gevoel. Ik bood aan naar het ziekenhuis te komen om geboortefoto’s te maken, want ik wist dat Kim dat graag wilde. Maar ze was op dat moment niet meer in staat er over te denken. Het was erg heftig en het ging echt erg snel. Ik ben naar de sportschool gegaan maar heb toch mijn cameratas meegenomen, want je wist maar nooit. En toen kreeg ik een berichtje dat Fayline al was geboren! Super, wat snel! Alles ging goed met moeder en dochter. Mijn dag was helemaal goed.

Fayline | Newbornfotograaf Groningen | Ten Berge Fotografie

Fayline | Newbornfotograaf Groningen | Ten Berge Fotografie

Fayline | Newbornfotograaf Groningen | Ten Berge Fotografie

Newbornfotograaf

We planden meteen de shoot officieel in. Ik hou altijd een aantal data’s vrij en zodra de baby is geboren dan zet ik het vast. Ik verheugde me erg om Fayline te zien! En het was het zo waard! Een prachtig en super wakker meisje. Tijdens de shoot heeft het een beetje moeite gekost want ze wilde niet meteen goed slapen. Maar het wachten was het waard.

Wil je ook graag een newbornshoot van jou kindje? Neem dan nu contact op om een datum te reserveren.

Volg je mijn werk al op Facebook

Fayline | Newbornfotograaf Groningen | Ten Berge Fotografie Fayline | Newbornfotografie Groningen | Ten Berge Fotografie Fayline | Newbornfotografie Groningen | Ten Berge Fotografie Fayline | Newbornfotografie Groningen | Ten Berge Fotografie Fayline | Newbornfotografie Groningen | Ten Berge Fotografie Fayline | Newbornfotografie Groningen | Ten Berge Fotografie Fayline | Newbornfotografie Groningen | Ten Berge Fotografie Fayline | Newbornfotografie Groningen | Ten Berge Fotografie

RECENT POSTS

    Leave a comment