Bruiloft Harrold & Jolien

Bruidsfotograaf

Een bruidsfotograaf kunnen jullie het beste al vroeg van te voren boeken, zo kan ik een plekje vrijhouden in mijn agenda. Een fotograaf is immers onmisbaar op jullie bruiloft.

Mijn stijl

Mijn foto’s hebben een zachte romantische uitstraling die erg goed past bij bruidsfotografie. Ik leg jullie dag op een sfeervolle manier vast zodat jullie er nog heel lang van kunnen nagenieten.

Mogelijkheden

Jullie kunnen mij inhuren voor een paar uur of voor de hele dag. Ook is het mogelijk een tweede trouwfotograaf er bij in te huren. Ik werk samen met een leuke collega en samen kunnen we meer dan alleen. Zo kan het zijn dat ik jullie als bruidspaar aan het fotograferen ben, en dan een van de ouders net een traantje weg pinkt die ik niet zie. Mijn collega kan dan die traan vast leggen en zo missen jullie geen moment! Eén trouwfotograaf is mooi, maar twee is nog mooier…


Werkwijze


Voordat jullie mij boeken, kunnen jullie een offerte aanvragen. Graag hoor ik van jullie hoeveel uren jullie mij er bij willen hebben op de bruiloft en of er wel of geen album bij moet komen. Daarna nodig ik jullie uit voor een kop koffie of thee om elkaar een beetje te leren kennen en door te spreken wat de mogelijkheden zijn. Ik laat jullie meteen een aantal albums en een boutiquebox zien zodat jullie een beeld hebben hoe jullie album er straks ook uit zou kunnen zien. Als jullie aan hebben gegeven dat jullie mij als jullie bruidsfotograaf willen boeken, maak ik een overeenkomst voor jullie die jullie per mail toegestuurd krijgen. Als ik die ondertekend terug heb gekregen verstuur ik de eerste factuur. De tweede factuur krijgen jullie vlak voor jullie trouwdag. 


De foto’s van de bruiloft krijgen jullie digitaal in hoge resolutie, maar jullie kunnen natuurlijk ook een mooi fine art album bij mij bestellen of een product voor aan de muur wat bij jullie past.

Willen jullie graag een offerte? Stuur me dan even een berichtje!

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwauto? Neem dan hier een kijkje!

Bruiloft Jolien & Harrold Groningen
Bohemian Bruiloft Groningen
Bohemian bruidsjurk Groningen
Industriele bruiloft Groningen
Bohemian bruiloft Groningen
Behemian bruiloft Groningen Friesland Drenthe
Bohemian Bruiloft Groningen Friesland Drenthe
Bruidsfotograaf Groningen
Trouwfotograaf Groningen Friesland Drenthe
Behemian Bruiloft Groningen Friesland Drenthe
Bruidsmeisje trouwfotograaf Groningen
Romantische bruiloft Groningen
Bruidsfotografie Groningen Friesland Drenthe
Bruidsjurk Groningen
Trouwen Groningen

Volg mij op Instagram

@username