Erwin & Rianne | Trouwfotograaf | Groningen | Ten Berge Fotografie
2 november 2017

Trouwfotograaf Groningen | Erwin & Rianne

Trouwfotograaf

Bruiloft Erwin & Rianne

Begin dit jaar stuurde Rianne mij een berichtje of ik een offerte wilde maken voor haar en Erwin want zij gingen dit jaar gaan trouwen en ze waren dus op zoek naar een trouwfotograaf.
Vlak daarna stonden ze al bij mij op de stoep om kennis te maken. Het klikte meteen en het gesprek ging opeens over op hele andere dingen zoals gezond eten en suikervrij bakken en zo. Gelukkig hadden ze al genoeg gezien van mijn werk en hadden ze er vertrouwen in dat ik hun bruiloft mooi zou gaan vastleggen dus werd ik hun trouwfotograaf.Erwin & Rianne | Trouwfotograaf | Groningen | Ten Berge Fotografie

Bruiloft

Op 1 september was het dan eindelijk zo ver!
Erwin en Rianne hadden mij gevraagd of ik bij hun thuis wilde beginnen met fotograferen dus zoals afgesproken reed ik eerst naar hun huis. Rianne was nog niet thuis dus deze trouwfotograaf moest even wachten haha. Even later kwam Rianne er aan, ze kwam net terug van de kapper en ging snel naar binnen om haar make-up (zelf) te gaan aanbrengen. Haar moeder en zusje hielpen met het aantrekken van de jurk. Rianne was nog niet klaar, maar Erwin was er al! Hij moest dus even wachten tot Rianne naar buiten kwam. Toen ze klaar was werd de deur open gedaan en konden ze elkaar eindelijk zien! We liepen richting de auto en zagen vrienden en familie beneden staan. (Erwin en Rianne wonen in een bovenwoning). Nadat iedereen het aanstaande bruidspaar goed had bekeken reden wij (Erwin, Rianne en ik) naar Slochteren om foto’s te gaan maken bij de borg. Na afloop reden we weer teug naar huis voor de lunch.

Erwin werkt bij de politie dus het bruidspaar werd naar Slochteren geëscorteerd door politieauto’s en motoren. Echt super gaaf!
Nu was het dan eindelijk tijd om te trouwen! Dat gebeurde in de borg. Ik was daar nog niet eerder binnen geweest maar het is er prachtig! Wat een mooie locatie. Tijdens de ceremonie was de politie ook nog aanwezig.

   Erwin & Rianne | Trouwfotograaf | Groningen | Ten Berge Fotografie    

Na afloop

Na afloop mocht iedereen Erwin en Rianne feliciteren en daarna was het tijd voor taart!
Het zonnetje scheen volop en het was erg gezellig. Omdat we toch nog wat foto’s met de trouwauto wilden maken hebben we dat toen nog even gedaan.
We hebben later nog groepsfoto’s genomen en toen zat het er voor mij weer op.
Het was een hele ontspannen dag!

Erwin & Rianne | Trouwfotograaf | Groningen | Ten Berge Fotografie

Lieve Erwin en Rianne, ik wens jullie heel veel geluk samen!

Willen jullie mij ook als jullie trouwfotograaf? Stuur mij dan een berichtje

Volg je mijn werk al op Facebook?

Erwin & Rianne | Trouwfotograaf | Groningen | Ten Berge Fotografie Erwin & Rianne | Trouwfotograaf | Groningen | Ten Berge Fotografie Erwin & Rianne | Trouwfotograaf | Groningen | Ten Berge Fotografie Erwin & Rianne | Trouwfotograaf | Groningen | Ten Berge Fotografie

Erwin & Rianne | Trouwfotograaf | Groningen | Ten Berge Fotografie

Erwin & Rianne | Trouwfotograaf | Groningen | Ten Berge Fotografie

RECENT POSTS

  2 Comments

 • Leonie Rademaker 3 november 2017
  Reply

  Hoi Marjan,

  Wat leuk om te lezen over de trouwshoots en wat heb je weer een prachtige foto’s gemaakt. Ook het vleugje humor erin is erg leuk ;-)

  Liefs Leonie

 • Rianne 27 november 2017
  Reply

  Lieve Marjan,

  Wat een leuke blog! Heel speciaal om het op deze manier van je eigen dag terug te lezen en opnieuw te kunnen genieten van onze dag! Als ik bij de foto’s van de ringen vertel dat deze op het bruggetje zijn gemaakt kijken mensen mij verschrikt aan, haha. En bij de foto dat onze benen uit het raampje steken moeten ze erg hard lachen.

  Elke keer als ik de foto’s zie ben ik er zo blij mee! Ik vind het onzettend knap dat wat wij voor ogen hadden, dat je dat precies hebt weten vast te leggen. Nogmaals heel erg bedankt.

  Liefs Rianne

 • Leave a comment